Gå til innhold

På Pyrretreff i Frognerparken 28.12.2008

 

Elin spurte om jeg ville være med til Frognerparken på «Pyrretreff»  Det ville jeg jo!  Vi drog avgårde med kaffe og fotoapparat i sekken.  Vi parkerte ved Frognerbadet og etter litt gåing fant vi fort ut hvor de andre var…………..  Det var bare å følge lyden.  Det var ikke så ille som det høres ut.

Noe av det første vi ser er jo Bente med Tobias?  Tror hun at hun har Pyrre, akkurat som meg?  Det ser nesten sånn ut  :-))  Det var bare Elin som hadde Face Race.  Vi gikk oppover mot Canisbanen.  Slet litt med Izzy stakkars, hun har løpetid og det var noen beilere på vår vei………………  Løftet henne opp innimellom sånn at hun skulle få fred.  Izzy har veldig godt av turer alene, fint å se at hun klarer seg fint alene også. 

Hun fant seg også en Pyrre som hadde løpetid, og de hadde det gy i sammen.  Prøvde litt slalom på Canisbanen, presset henne npk litt for mye for hun gikk for tidlig ut.  Skal bli godt å få trent litt igjen nå. 

Kari og Shanto kom også en tur innom Frogner parken etter en tur i de dype skoger.  Shanto var også veldig interessert i Izzy, kjeften ristet som bare det.  Stakkars gutt!

Izzy fikk gå løs ved siden av meg når vi gikk tilbake til parkeringen og det gikk veldig fint.

Reklame
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: