Gå til innhold

Agility stevne på Nes 7. og 8. august 2010

august 8, 2010

Det var dobbelstevne på Nes i regi av Nes hundeklubb og Stovner hundeklubb.

Jeg reiste opp etter jobb på fredagen, sleit litt med å finne frem til stevneplassen.  Ringte Beate og hun og flere andre hjalp meg på rett vei.  Denne gangen måtte jeg ha med alle 3 da Rolf skulle jobbe.  Stakkars Lotte, hun er ikke egnet for en stevnehelg.    Beate, Kjetil og Yvonne var allerede kommet opp og snill som han er så hjalp Kjetil meg på plass med vogna.  Like etter meg kom Kari og Tom.  Vi plasserte oss sånn at det ble ett lite tun mellom vognene våre.

Vi tok en kald øl etter at vi hadde fått plassert oss, så var det grilling og sosialt samvære (les griseprat???) Satt ikke så lenge oppe, vi skulle jo utøve sport dagen derpå må vite

 Jeg våknet litt før kl. 08.00 og tok hundene ut på en luftetur.   Det var så lang do kø at det holdt på å gå galt…………… æsj.  Vi lagde kaffe og spiste frokost også bar det opp på stevne plassen.  Vi skulle gå på gress i dag, deilig.  Jeg startet med agility og det gikk så det kostet etter.  Jeg var veldig fornøyd med løpet vårt og vi endte på en annen plass 🙂  Det gikk så fort i dag at Jeg måtte ty til bakbytter fordi jeg ikke rakk å bytte foran, det var veldig gøy for jeg har slitt med å få de til.  Måtte også bruke litt tid på vippa.  Izzy har hatt en lei tendens nå i det siste å bare hoppe av vippa før den går i bakken.  Jeg ville være sikker på at hun ikke gjorde dette i dag og da måtte jeg be henne vente, men det gjør jo ingen ting.  Hun var på vippa til den slo i bakken 🙂

I hoppløpet disket jeg,  Izzy hadde litt dårlig tid, så hun tyvstartet for meg og jeg ble liggende for langt etter (dette var nytt for meg, og utrolig artig)  Jeg presset henne i slalomen og hun tok feil ingang.  tok henne tilbake, men så drev jeg med litt «rumpeføring» og da disket vi.  Vi forstatte som om ingen ting hadde hendt og løp glade i mål.

I åpen hopp var izzy like ivrig, og tro til som bare det.  Vi gikk feilfritt og endte på en 4. plass!!  Vi kunne gå tilbake til vogna med en deilig følelse…………………….. 

Det var blitt kveld og det var på tide med litt grillings.  Kari hadde kjøpt ny grill som skulle invies.  Her ser dere Tom og Kjetil i aksjon……….

Her er gutten i røyken!  Her blir det indrefilet……….  nam nam

Koselig med langbord!

Hindrummen har fått indrefileen sin og bakt potet…  Hun slet litt med den (poteten altså)  Fikk beskjed av Beate om å skrelle den og mose den…………. det ble mye latter av det  – ikke skjønner jeg hva vi tenkte på?

Lotte holder øye med selskapet, kanskje det blir noe godt på oss også etter hvert?

Etter middagen var det på tide å gå i dusjen, Kari, Beate og  jeg vandret  avgårde.  Langt om lenge kom vi til dusjen, fikk kledd av oss og skrudde på vannet, det var kaldt og det ble mye hyl………  Det kom til og med besøk og da ble det ende mer skrik og skrål og latter.  Det var Frøydis som kom og ikke lenge etter kom Inger Ester også.  Utrolig så morsomt det blir å dusje etter en øl? 

På søndagen var det samme opplegget,  men det ble varmere enn forrige dagen.  Du verden og jeg slet.  Når du sitter og svetter.  I dag bare disket jeg, men du verden så fornøyd jeg var alikevel.  Izzy tok helt av på startstreken, bare kastet seg frem og løp.  Jeg hadde problemer med å holde følge, uvant men veldig artig å ha dårlig tid!  I åpen hopp gikk vi veldig bra, men fulgte henne ikke nok opp på ett hinder og da disket vi, men hun gikk veldig bra.  Stakkars å ha en sånn slurvete fører.  Jeg var helt blåst i hodet, briefet feil flere ganger.  Det var jo ganske utrolig at vi kom igjennom synes nå jeg da. 

Det var alt i alt en veldig hyggelig helg med hyggelige mennesker! ¨

Takk for godt selskap til:  Kari og Tom, Beate og Kjetil og til Yvonn for en forteffellig helg!

Reklame
4 kommentarer leave one →
 1. august 8, 2010 7:33 pm

  Gratulerer med den herlige farten Gro 🙂 🙂

 2. august 9, 2010 6:51 pm

  Der var herlig å se dere i aksjon i helgen!!! Super fart! Takk selv for veldig hyggelig selskap, og ja, hva tenkte vi på…hihihihihi 😀

 3. august 12, 2010 8:08 am

  Gratulerer med flotte plasseringen:-)) Morsomt at Izzi har fått fart igjen:-))

 4. april 8, 2016 1:17 pm

  Seeee, lo anotare en mis pendientes para mi pru00f3xima vidaud83dude09 Click https://twitter.com/moooker1

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: