Gå til innhold

Agilitykonkurranse på Tretten – Juli 2010 –

juli 18, 2010

Jeg dro oppover til Trettenpå torsdag ettermiddag med vogna på slep.  Tilly måtte også være med, hun var helt  «idiot» når Rolf kom hjem med vogna, hun var hysterisk hver gang jeg forlot huset.  Så det var nok best å ta henne med.  Kari og Tom var allerde kommet.  Vi ble plassert i en midtrabatt med en pris på kr. 100,- pr. natt.  Noe jeg synes var litt i overkant når de andre som parkerte hele dagen stod gratis.  Får jo bare trøste seg med at pengene går til en god sak.  Vi rigget oss til med vognene mot hverandre og med gjerder sånn at hundene kunne gå ut og inn av vogna. 

Her ser dere «Camp-Rykkinn»!   Hadde jo ikke før satt rumpa ned før Tom bød på en kald pils………………….. deilig.  Kari og Tom hadde med seg gassgrill så vi grillet pølser til middag.  En runde på campingen måtte vi også ta, her var det flest fastboende med lykter og hagenisser utenfor spikerbuene…………. :-))  Det var skikkelig varmt og varmere var det når vi våknet på fredag morgen.  Da var det godt å vite at det var en liten badekulp på campingen.  Og Gulbrandsdalslågen rant jo like bak vogna, så det var fine muligheter til avkjøling. 

Og tenk jeg ble mobbet for den nye bordet mitt, det var for stort til å ha inne i bingen…………..  Var jo litt større enn det jeg hadde tenkt, men det er jo flott da………..  På fredag startet ikke konkurransene før kl. 14. 00  Vi begynte i hopp, og der gikk vi like godt inn og vant, i ag disket vi så det suste.  og sånn gikk det en seier og en disk, eller en 5.  eller 7. plass.  Nina hadde også noen flotte løp.  Malin kom opp på fredag og gikk noen flotte løp, det var så jeg fikk gåsehud og tårer i øynene.  Kari H. gikk bra med «Skulla» alias Disko!  Også var jo Bente og Tobbe der og hentet noen premier,  Så Rykkinn tok godt for seg denne helgen.  Det var utrolig flott premier fra Hadelands glassverk og også hundefor.  Jeg kom hjem med:  Lyslykt, Stettebolle, juicekaraffel og dekketallerken samt 3 poser med fòr.  Hele stevnet var veldig bra lagt opp, de fulgte tidsskjemaet hele tiden, så en kunne gå tilbake til vogna og slappe av til en skulle gå neste løp.   I varmen var det godt for både hunder og eiere.

Her er lagvinnerene i klasse mellom på Lørdag! 

Så var «Hindrumen» klar for lørrdan!  Vakker ikke sant?

Så var bordet dekket med lykter og lys, var jo koselig i midrabatten da!

På lørdag og søndag måtte vi bade etter konkurransene, det ble litt for varmt i dammen, så jeg måtte ta ett dykk i Lågen også!    En flott helg med mange hyggelige mennesker og det beste av alt, hundene roet seg i vogna denne gangen.  Og Tilly roet seg så lenge Tom var i nærheten.

Reklame
4 kommentarer leave one →
 1. juli 19, 2010 9:21 am

  Dette så ut som en hyggelig tur!!! 🙂

 2. juli 19, 2010 10:40 am

  Grattis med mange flotte resultater! Enig med Kari, så veldig hyggelig ut. Neste år får vi ta med BÅDE Danmark og Tretten 🙂

 3. juli 19, 2010 3:34 pm

  Det var kjekt å se deg/dere 🙂

 4. august 12, 2010 7:49 am

  Jøss har du begynt å skrive i bloggen igjen, på tide;-)) Så koselig dere hadde det på tretten med mange flotte løp og flotte premier:-))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: