Gå til innhold

Tur til Kristiansand med «Harmserne» mai 2010

mai 20, 2010

Vi startet turen på morgenen, var på Slependen kl. 09.00.  Der fant jeg en sterkt redusert Herr Harms, han hadde vist vært litt for lenge oppe dagen i forveien.  Første stopp hadde vi på Esso på Slependen, vi måtte jo ha snus og boller.  Beate kjørte og Victor og Kjetil satt bak.  Vi hadde ett stopp til ved Lyngrillen hvor vi spiste litt og handlet inn til helgen.  Så var vi kommet fram til Tingsaker camping, her var det fint!

Endelig framme og det smaker med en kald øl! 

Deilig å sitte i sola, det blåste en del så vi satte oss bak leveggen………….  Senere på kvelden skulle Kirsten med familie komme, de hadde kjøpt reker og krabber………..

Kjetil prøvde å få tatt igjen litt tapt søvn og Cesar passer på pappa!                                                                  Mads og Fame kikker ut……………. :-))

På lørdagen skulle vi gå agility, vi stod opp og kjørte til Kristiansand.  I dag var det NKK stevne.  Jeg skulle gå agility og hopp.  Var ikke så veldig fornøyd med løpene mine, underlaget var ujevnt og jeg løp litt avventende, i agilityløpet ville ikke Izzy på vippa.  Og når hun vegrer så bøyer jeg meg over henne for å få henne over og da går hun ihvertfall av.  Må nok inn å trene mer vippe!

På kvelden skulle Kjetil og Victor skaffe oss middag, de dro optimistisk ut for å skaffe mat……………………..kan ikke si at jeg ble mett av den maten, så det var godt at vi hadde mer reker og pizza til gutta!

På søndag skulle det være to stevner på en dag, det skulle vise seg å bli en prøvelse.  Banemannskapet viste ikke hva de skulle gjøre og stod og røyket og drakk kaffe i stedet for å bygge,  så dommeren måtte rette opp røret osv.  Ringsekretæren stod også og røyket……………  Den Danske dommeren hadde ihvertfall bygget banen der det var mindre dumper så her var det enklere å løpe.  Hoppløpet mitt var bra i dag.  Jeg jobbet bedre, men fikk to vegringer på slalomen fordi det stod en aussie og stirret ut i banen og da ville ikke Izzy gå.  Gikk tilbake og prøvde, men fikk en vegring til.  Vi vant med to vegringer i slalomen og tidsfeil.

Her er det bilder fra agilityløpet vårt.  Kjetil skriker til meg når jeg er ved mønet at jeg må rette opp ryggen og det klarer jeg.  Så var det vippa sin tur og jeg klarte å være rett i rygen også her, bare se så glad jeg ble da hun tok den………………………  Var så glad at vi misset slalomen, men pytt hva gjør vel det?  Jeg hørte meg selv si  i banen:   «Den driter vi i»  Så glad var jeg for at vi fikk til vippa!!!  Det ble en disk, men det spiller ingen rolle for vi fikk til det vi håpet på!  Vi kan jo det andre da……… ha ha ha

Jeg skulle ha siste briefing kl. 15.30 i hoppbanen, men dommeren hadde reist hjem så den banen ble stående tom fordi de bestemte at det skulle gå 10 lag før vi i kl. 2 skulle starte.  Da ble jeg skikkelig forbanna, og bestemte meg for at jeg ikke gadd å vente på dette.  Vi skulle jo kjøre hjem og det tar jo en del timer.  Veldig synd at de ikke har dommere til som kan være der til stevnet er ferdig.  Så hvis en gidder å ta turen til neste år, så skal jeg helt sikkert ikke melde meg på det siste stevnet.  Håper da at banemannskapet har lært litt mer siden sist. 

Men trass i at avviklingen av stevnet gikk tregt så hadd vi en strålende dag.  Beate tok det meste både på agilitybanen og på utstilling.  Kjetil fikk hopp cert!

Reklame
5 kommentarer leave one →
 1. mai 21, 2010 5:11 am

  Herlige vippebilder av dere begge to 🙂 Hihi – så deilig at dere kan alt det andre 😛

 2. mai 21, 2010 10:14 am

  ja, jeg har hørt at det gjelder å ha troen…………

 3. mai 21, 2010 11:17 am

  Takk for en knall morsom tur Fru Andresen, hihihihihihi

 4. mai 25, 2010 5:45 am

  Dette høres ut som en flott tur, skikkelig flotte bilder 🙂 Neste år blir vi med 🙂

 5. mai 25, 2010 7:23 pm

  HERLIGE bilder !!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: