Gå til innhold

Påsketur til Villa Rakkis

mars 29, 2010

Så gikk turen enda en gang til det forjettede land:  Sverige!!!  Kari og  jeg tok turen over grensen for å handle litt mat, påskegodis og ikke minst hente vinen som jeg hadde bestilt.  Veldig kjekt å bestille, da slapp jeg å kjøre til Årjeng.  Vi handlet inn til Taco og frokost på lørdag.   Så satte vi kursen for Rakkestad.  Kari og jeg er jo nesten blitt lokalkjent, vi har jo vært der flere ganger nå…  🙂   Kari og jeg rakk en liten luftetur med hundene før vi lagde middag.  Izzy kjente seg igjen og holdt seg for seg selv som vanelig, hun synes at Obelix var skikkelig irriterende.  Han skulle nemlig snuse henne bak, det luktet løpetid av oss…………. 😦  Stakkars han ble helt forvirret for det var jo Tilly som hadde løpetid og hun var jo hjemme!  Vi hadde en koselig kveld med god mat og godt drikke og masse tulleprat…………

På lørdag morgen hadde vi en koselig frokost med omelett med bacon.  Og  jeg var ikke oppe på do kl. 07.00!  bare så det er klart!!!  Så dro vi ned til drivhuset og trente.  Izzy kjente seg igjen og dro som bare det mot døra, hun var klart for trening.  Beate hadde satt opp en fin kombinasjon og Izzy var så flink som bare det!   Det var ikke alltid at jeg var like flink.  Men Beate sa ifra når jeg gjorde feil i føringen min, veldig glad for det Beate!  Det var veldig artig å se så flink Timo er blitt,  han tok felthindrene som bare det, synes at han gjør fremskritt for hver gang jeg ser ham.  Litt  utpå dagen kom Malin og Enzo, de trente også en par økter, og du for en fart og iver Enzo hadde.  Håper at han holder seg sånn nå.  Så skulle vi spise de berømte smørbrødene, men tror du f ……. meg ikke dama hadde steng helle butikken da.  Kari og jeg dro hjem slitne og sultne, stoppet på en Esso stasjon ogs skulle skjøpe deilige boller med eple, men med vårt hell så  var nå ikke de ferdige da………………..  Så da ble det boller med rosiner til lunch.

Takk til Beate for losji og bruk av drivhuset!

Reklame
3 kommentarer leave one →
 1. mars 30, 2010 4:52 pm

  Tusen takk for kjempe hyggelig besøk! Du får teste ut de fantastiske baguettene neste gang du kommer 🙂

 2. Kari O permalink
  mars 31, 2010 7:22 am

  Takk for en morsom tur!! Jeg tror nå fremdeles at du var på do kl07 jeg!! Så!! Utrolig trist at jeg klarte å slette videoen,for Izzy var helt rå i slalomen!! hadde gledet meg sånn til å vise deg det!! Men det sitter i tankene mine!

 3. april 2, 2010 9:39 pm

  Jeg kan bare forvisse dere om at baguettene er utrolige gode, synd at dere ikke fikk kjøpt noen, hihihi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: