Gå til innhold

Vinterstevnet i Tønsberg 1.3.09

mars 1, 2009

Vi er gale!  Tenk å stå opp før seks på en søndagfor å være inne i en ridehall en hel dag.  Jeg satt på med Kari nedover, på vår vei så  vi en dypt konsentrert dame på vei, det var Gro Ellen!  Måtte jo være agilityfolk på denne tiden av døgnet………………….  Når vi kom ned benket vi oss ned i ett hjørne også gikk vi og luftet hundene.

Jeg skulle start med Izzy i hopp 1 først. Når jeg skal starte er jeg så fokusert på å løpe at jeg glemmer  at jeg  har en hund jeg skal føre også.  Dermed går hun utenom hinderet.  Så bortsett fra at jeg ikke var flink nok så fungerte Izzy som hun skulle.  Ihvertfall  helt til vi kom til pølsa, den var bare helt uaktuelt å ta.  Jeg må jo innrømme at jeg hadde håpet at hun skull ta den, men det gikk jo ikke sånn da.  I denn pølsa var det tykt stoff, mulig at det var ekkelt for henne med all pelsen.  Hun har ihvertfall vært flink til å ta pølsa når vi trente på Skui.

http://vimeo.com/3423992

Agility 1, hun går fint her også, tar vippa flott!  Men pølsa den skal hun ikke ta, fikk ringsekretæren til å holde opp pølsa sånn at vi har vært igjennom den.

Åpen agility, her synes jeg at hun hadde dårlig fart.  Eller var det jeg som gjorde at farten hennes var dårlig?  Fikk feil i slalomen og jeg fortsetter og tar 3 hindre rett fram og ut.  Synes ikke det var noe vits i å pushe det når vi ikke gikk så bra, fikk heller opp litt fart på de siste hindrene ut av banen.

Tilly var i kjempeslag!  Skikkelig artig å gå med henne i dag i hopp 2 fikk vi 10 feil og endte på en 4. plass – artig!

http://vimeo.com/3432818   

I agility gikk det flott, nesten helt til slutten av banen.  Jeg skulle sende Tilly inn i buet rør og styrte henne på siden av rører i stedet for inn i det.  «Duste kjærring!  Fikk 5 feil og en 5. plass.   Jeg skulle gå lag med Tilly også, tenk hun var blid og fornøyd og hadde fremdeles lyst til å gå.  Dette løpet gikk utrolig bra og vi er i slutten av banen når Tilly kommer ut av røret og løper rett inn i kneet mitt.  Det smalt skikkelig og hun skrek, stakkars……  prøvde å få henne i gang igjen, men det ville hun ikke.  Løftet henne opp og gikk av banen.  Fikk masse godbiter, og etter en stund var hun glad og fornøyd igjen gudskjelov.  Veldig synd at vi ikke fikk fullført dette løpet for det hadde blitt vårt beste i dag, det fløt så utrolig bra.

Det var gøy å være med igjen, men litt kaldt ble det jo………..  Godt å ha «Olafen» da…………………………

Reklame
5 kommentarer leave one →
 1. mars 2, 2009 5:45 am

  Varmer dere dere på «Olafen» alle sammen? Må være intern den der…. Så bra Izzy tok vippa – pølsevegring har du jo erfaring med fra før, så det regner jeg med også går seg til 🙂 Tilly forbauser deg stadig, skjønner jeg – moro!!!

 2. mars 2, 2009 5:49 am

  Det var veldig artig å se dere gå Gro 🙂

 3. mars 2, 2009 9:02 am

  Du var utrolig flink i går Gro, jobbet som bare det. Ja, du glemte hunden en gang eller to, men alt i alt flink jente 🙂 . Link til video av ag og hopp løpene dine kommer snart på mailen din.

 4. Mona permalink
  mars 4, 2009 12:40 pm

  Jeg må si jeg er imponert over kondisen din, Gro – tror jeg må legge meg i trening (snart ………).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: