Gå til innhold

Mandag

august 21, 2006

Lotte Tilly og jeg hadde en virkelig fin tur i skogen i går.  Var ikke helt sikker på om jeg orket en tur, men vi gikk nå avgårde. 

Tilly var veldig fornøyd med turen, det var masse gjørme og ved fiskelaus datt hun uti.  Måtte ta og skylle henne i tjernet.  Vi fant også litt sopp på vår vei.

 

Dette er vel ett nydelig syn……………..?

Her er badeplassen til Tilly, det var ikke det at hun ville badeakkurat, men det var godt å få skylt av henne gjørma etterat hun datt uti ett gjørmehull.

Her kommerTilly i full fart…….  Vi gikk og vi gikk og langt om lenge kom vi til en lite plass i skogen som het «Veimyr»  der hilste vi på Ida og Knut.  Tilly fant fort komposten og kom lykkelig tilbake til oss med flotte kjøttbein!  Tenk en skog hvor kjøttbeina lå fremme!  Etter å ha snakket en stund gikk vi videre, kaffe og vafler på Nygård stod på ønskelisten.   Der var det mange mennesker.  Jeg gikk inn og kjøpte 2 vaffel plater og en kaffe. Skal si det ikke er lett og sitte på bakken og spise vafler og drikke kaffe med to hunder!  Tilly tråkket oppi kaffen min!  Ja, ja ett hundemenneske er jo vant til det meste så jeg drakk kaffen og delte vafflene med Lotte og Tilly!  Vi hadde syltetøy og rømme på altså……………….

Vi gikk om Sætern gård hjem, fant ikke noe mere sopp.  Jeg begynte å bli sliten på veien hjem.  Har jo kjent at formen ikke har vært på topp.  Så når vi nærmet oss Stein går var det virkelig tungt!  Men vi kom da hjem!  Det var en fin tur, litt lang kanskje?  Var gjennomvåt av svette og helt stiv når jeg kom hjem.

Skal si det er godt å slappe av på verandaen etter lang tur!

Reklame
4 kommentarer leave one →
 1. august 21, 2006 9:21 am

  ÅHHH – det så deilig ut…. Men – hvor i alle verden er «Veimyr»?

 2. august 22, 2006 6:18 am

  Så fine bilder !

 3. august 22, 2006 9:33 am

  Herlig 🙂 Jeg og vil være med!!

 4. august 27, 2006 6:13 pm

  Shanto savnet Tilly i helgen!! men har du fått noe fisk? hehe! var ikke vi og fisket? eller var det disket? hehe!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: