Gå til innhold

Lørdag 12.8.06 – NKK Bjerke

august 13, 2006

Så var det tid for BjerkeFølte meg nesten litt halv, Kari er jo på ferie!  Savnet deg og Shanto!!!  Jeg skulle først ut med Tilly.  Banen var veldig grei og alt gikk bra helt til vi kom til ett buet rør, vet ikke om det var jeg som skjøv henne utenfor?  Plutselig var hun ute av ringen og tok noen seiersrunder, fikk henne inn igjen og så var det slalom. 

Tilly på mønet. Bildet er tatt av Helene Holtskog.

 Hun løp forbi, fikk henne tilbake og hun gikk da den beste slalomen i konkurranse så langt.  Det var veldig bra!  Resten av løpet gikk fint.  Så var det tid for Lottes første løp i klasse 3.  Banen var veldig grei, men det hjalp vel ikke meg så mye for vi disket!  Lotte gikk veldig bra, men på slutten viste jeg litt feil så hun tok ett hinder hun ikke skulle!  Sånn er livet……………..  Det er litt uvant når Lotte gjør ting jeg ikke forventer, men litt gøy også da.  det betyr bare at jeg må være mer oppmerksom! 

Her er Lotte på vei opp mønet!

Vi skulle også gå lag.  Det var Hilde, Bente, Kari og jeg som skulle gå.  Vi endte opp med en 2. plass.  Var ikke helt fornøyd med Lotte i dette løpet.  Hun var veldig treg, det var vel antagelig min skyld det også?????

I hopp startet det veldig bra, Tilly hadde veldig bra fart.  Så i en sving før slalomen så forsvant hun bare rett fram og løp rundt på banen.  Fikk henne inn igjen og fortsatte, resten gikk bra.  Skulle så gjerne ha filmet disse løpene til Tilly for jeg lurer på om det er noe jeg gjør, eller om hun bare er litt på «bærtur» – løpetiden nærmer seg……………..

Tilly i hopp påBjerke!  Foto: Helene Holskog

Lotte begynte greit i hopp, men da vi kom til slalomen gikk hun ut i slutten.  Tok henne tilbake og prøvde på nytt, gikk ut på samme plass.  Fikk dyttet henne i sånn at vi kunne fortsette.  Vi hadde en utrolig siste del, synes virkelig hun løp fort, kanskje det var fordi jeg var irritert og løp som F……….?

Reklame
6 kommentarer leave one →
 1. august 13, 2006 8:01 am

  hihi, det høres litt kjent ut med disse ekstra løpeturene til Tilly 🙂 Få noen til å filme deg slik at du får sett hva du gjør / ikke gjør. Mest sannsynlig så må du sikkert være mye kjappere med kommandoene dine til Tilly slik at hun ikke får tid til å finne på noe annet (jeg snakker av erfaring)!!!

 2. august 13, 2006 9:18 am

  Akk, så kjent dette høres ut – Minnie var fæl til dette før, men har ikke gjort det på en stund nå. Det dukket særlig opp rundt løpetider/innbilte svangerskap, så det kan nok hende at det er der det ligger. Jeg så jo agløpet ditt og det så ikke ut som om du skjøv henne utenfor, og det gjorde du hvertfall ikke i hoppen. Tusen takk for kjøringen til Oslo S i går – du er en engel 😉

 3. august 13, 2006 5:51 pm

  Uten å ha sett dere, tror jeg på Nina – du er ikke vant til en hund med så mye initiativ og må nok være mye raskere ute selv 🙂 Og – var ikke det grunnen – skader det ikke i alle tilfeller 🙂

 4. august 13, 2006 6:56 pm

  Tilly var kjempeflink i går, full av futt og fart 🙂 og du var enda flinkere som lot henne løpe og bare fortsatte løpet når hun var på banen igjen 🙂 Du har en jobb der ja, å fortelle henne hva hun skal gjøre før hun finner på ting selv 😉

 5. august 14, 2006 10:29 am

  Skulle ønske jeg var der og så på agilityen, jeg fikk ikke meldingen din før senere på dagen så da var det jo litt sent 🙂

 6. august 15, 2006 6:21 pm

  Ønskar jag hade varit dær… Lotte løper ju fort nær du løper som F!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: